hírek

Mobilbarát a honlapod?

2018-03-28

Élesbe állt a mobilbarát Google-keresőindex. Másfél év tesztelés után döntött úgy a vállalat, hogy bevezeti élesben az új, mobil elsődlegességét támogató keresőindexet. Ezentúl a kereső először azt vizsgálja, milyen mobilverzióval rendelkezik az adott tartalom. Az új indexet fokozatosan vezeti be a vállalat, de az első néhány oldalnál már megjelent a változás. https://www.hwsw.hu/hirek/58614/google-kereso-index-rangsor-mobilbarat-amp.html

...bővebben>>

Mitől lesz “jó” a honlapod?

2017-05-17

Rólad, a vállalkozásodról alkotott vélemény kialakításában fontos szerepe van a honlapodnak. A honlapod közvetít mindent, amit a potenciális vásárlóiddal közölni akarsz, ami miatt emlékezni fognak a vállalkozásodra. Ha már egy kicsit is jártas vagy az üzleti életben, akkor nincs ebben számodra semmi új.

...bővebben>>

Túrázás és webdesign

2015-11-15

Vajon milyen kapcsolat lehet a két dolog között? Rendszeresen túrázok. Annyira szeretek, minden – a természetben – túrázással eltöltött pillanatot és ez annyira fontos testem, lelkem számára, hogy ha előfordul, hogy úgy alakulnak az elfoglaltságaim, hogy ki kell hagynom egy-egy hétvégét szinte elvonási tüneteim vannak.

...bővebben>>

Nem kell magadra maradnod…

2015-10-17

Nem kell magadra maradnod az új honlapoddal, ha nem akarod! A múlt hónapban fejeztem be és adtam át egy kedves megrendelőmnek a várva várt webshopos honlapját. Megmutattam neki, a “színfalak mögött rejlő gépezetet” is, hogy a továbbiakban kérésének megfelelően Ő is tudja szerkeszteni a boltjában lévő termékeket, újakat felvinni, árakat módosítani.

...bővebben>>