Így dolgozom…

az oldalak elkészítése

A kapott tartalmi anyagok, szövegek, képek és videók elhelyezése az oldal(ak)on. Navigációs elemek, felhasználói felület szerkesztése elkészítése. Adatbázisok, funkcionális webáruház oldalak létrehozása.

az oldalak közzététele

Miután az oldal elkészült, még egyeztetünk és finomítunk, végül az oldalt "beélesítjük", feltöltésre kerül a tárhelyedre. Ezután még kisebb utómunkálatok, simítások, utolsó tesztelések következhetnek. A keresőmotorokat "tájékoztatjuk" az új weboldal születéséről.

drótvázak, oldaltervek elkészítése

Az előzetes egyeztetések alapján elkészítem leendő weboldalad drótvázas terveit, megbeszéljük a navigációs feladatokat, végigkövetjük a funkcionális lépéseket.
Felvázolom a reszponszív webdesign különböző elemeit.
Végignézzük és a megfelelő környezetbe helyezzük a rendelkezésemre bocsájtott képi és szöveges anyagokat.
Egyeztetünk és finomítunk a terveken.

elképzelések egyeztetése

Az első kapcsolatfelvétel után hasznosnak tartok egy személyes találkozást, bár szükség esetén ez is megoldható email és telefon útján. Először is az elképzeléseidről, színekről, formákról és az általad kedvelt más weblapokról fogunk beszélgetni. Fontos, hogy megismerjem a vállalkozásod céljait, helyzetét a piacon, a konkurenciához képest, a célközönséget... stb. Megbeszéljük, hogy milyen szerepet szánsz a weblapodnak a vállalkozásod fellendítésében, mik a céljaid és elvárásaid.