Túrázás és webdesign

Vajon milyen kapcsolat lehet a két dolog között?

Rendszeresen túrázok. Annyira szeretek, minden – a természetben – túrázással eltöltött pillanatot és ez annyira fontos testem, lelkem számára, hogy ha előfordul, hogy úgy alakulnak az elfoglaltságaim, hogy ki kell hagynom egy-egy hétvégét szinte elvonási tüneteim vannak. …és hogy mindez hogy kapcsolódik a webdesignhoz?
…hát számomra a természet egy inspirációs aranybánya. A színek, a fények, a hangok, neszek és az ezek által kiváltott hangulatokból táplálkozom. Sokszor úgy érzem, hogy ilyenkor van időm gondolkozni, vagy legalábbis valahogy máshogy figyelni a gondolataimra. Sokszor előfordul, hogy egy megoldandó feladat foglalkoztatja a gondolataimat egy ideje és a megoldás egyszercsak túrázás közben hirtelen berobban a tudatomba…
Van olyan túra, amikor egyáltalán nem fotózok, máskor meg 3 óra alatt 100 képet is készítek. Már többször használtam fel saját képeimet egy-egy munkánál. Nekem a túrázás totális feltöltődés, sport, fizikai megterhelés, endorfin, eufórikus boldogság, a körülöttem lévő szépség magamba szívása, a kreativitás doppingolása.
túráim:
Neked van ilyen? Mi az ami, mindig boldoggá tesz, ami inspirál, ami feldob, izgatottá tesz mégis egyben megnyugtat?